Top

Keunggulan Kami

Sertifikasi CE, sertifikasi FDA, sertifikasi ROHS, sertifikasi GOST, sertifikasi REACH, sertifikasi MSDS, sertifikasi TUV, jsb.
  • index4
  • index4 2

Langkung Produk

Naha Milih Kami

Chengdu Hemeikaineng Medical Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan Cina anu paduli kana kasehatan sareng kasalametan masarakat sareng sadaya umat manusa.Kami diadegkeun dina 2013 sareng kantor pusatna di Chengdu, Sichuan.Utamana nyayogikeun rupa-rupa produk kaséhatan sareng médis sapertos suplai pencegahan wabah, alat disinfeksi…

Warta pausahaan

Naon bungkus komprési tiis?

Sajarah terapi tiis balik deui ka 2500 SM, nalika urang Mesir ngagunakeun tiis (cooling) pikeun ngubaran tatu sareng radang.Naha anjeun pasén pulih saatos operasi atanapi atlit elit anu tatu olahraga, anjeun badé uih deui ka normal gancang-gancang.Penyembuhan pasif nyaéta ...

Kumaha ngagunakeun Jarum Suntik Insulin sareng pancegahan

Pancegahan pikeun ngagunakeun jarum suntik insulin: (1) Upami nyuntikkeun insulin akting-panengah atanapi insulin-akting panjang, tempatkeun vial datar dina dampal leungeun anjeun, tahan vial ku dua leungeun, teras gulungkeun deui-mundur sakitar sapuluh kali dugi ka nyampur pinuh. cairan dina vial.(2) Sateuacan nyuntik insulin, sterilisasi ...

  • Émbaran panganyarna